Želite Hamšika? Platite 100 miliona eura!

Napolijev predsjednik ne pušta Slovaka

Želite Hamšika? Platite 100 miliona eura!

E. Škorić

Ukoliko neki klub želi sebi priuštiti slovačkog nogometnog reprezentativca Mareka Hamšika, onda će morati platiti - 100 miliona eura!

Odlučio je to predsjednik Napolija De Laurentiss, koji je na taj način poručio potencijalnim kupcima da bar još jednom razmisle, prije nego li dođu po Hamšika.

"Nepristojna cijena koju sam spominjao ranije iznosi 100 miliona eura. U suprotnom, Hamšik ostaje s nama", rekao je De Laurentiis.

Hamšik je u Napoli stigao prije četiri godine iz Brescije, a ugovor s nebesko-plavima veže ga još četiri godine. Prošlu sezonu je sa 11 postignutih golova u 37 utakmica pomogao Napolitancima da izbore Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.