Želje Pijetlova su Džeko, Cole i Carrick

Keane i Jenas na prodaji

Želje Pijetlova su Džeko, Cole i Carrick

Adnan Beganović

Iako je prvenstvo tek završeno menadžeri otočkih klubova već su počeli razmišljati o igračkim osvježenjima za iskušenja koja ih očekuju u narednoj sezoni.

Tako otočki mediji navode da je menadžer Tottenhama Harry Redknapp već napravio listu "otpisanih", te listu igrača koje bi volio vidjeti na White Hart Laneu.

Dva najzvučnija imena, prema pisanju otočkih medija, na koje Redknapp više ne računa su Robbie Keane i Jermaine Jenas. Otočki mediji navode da će menadžer Pijetlova ova dva igrača gotovo sigurno prodati, kako bi imao što više novaca za ljetnu kupovinu i stvaranje momčadi za Ligu prvaka.

Na vrhu liste Tottenhamovih želja nalaze se Edin Džeko, Michael Carrick i Joe Cole i ako je vjerovati otočkim medijima, Redknapp će učiniti sve da spomenuti trojac od naredne sezone zaigra u dresu popularnih Pijetlova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti