Kiša "otjerala" Plave pod balon, još se čeka odluka o novajlijama

Jutarnji trening FK Željezničar

Kiša "otjerala" Plave pod balon, još se čeka odluka o novajlijama

S. Mlaćo

Fudbaleri Željezničara su odradili jutarnji trening na pripremama u Međugorju.

Vremenski uslovi u Međugorju nisu baš povoljni. Dok je jučer bio proljetni dan, od sinoć pada jaka kiša.

Upravo je kiša glavni krivac zašto su Plavi jutros bili primorani da treniraju pod balonom i to nešto laganijim intenzitetom.

Kada je u pitanju igrački kadar Luka Miletić koji nije igrao u pobjedi nad Mladosti (4:1) ima blagih problema, dok su ostali spremni.

Amar Osim je svojim izabranicima dao slobodno popodne, sutra su na programu nova dva treninga, a utorak ih čeka prijateljski duel s Veležom.

Fudbaleri koji su na probi su još uvijek s ekipom, u naredna dva dana past će i konačna odluka da li će potpisati ugovore ili ne.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti