Željezničar bez podrške navijača u Bijeljini

Manijaci odustali od dolaska

Željezničar bez podrške navijača u Bijeljini

Željezničar na sutrašnjoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH neće imati podršku vjernih navijača. 

Iako su Manijaci planirali organizovano doputovati u Bijeljinu kako bi bodrili svoje ljubimce protiv Radnika, od ideje na kraju su odustali iz solidarnosti zbog tragične nesreće u kojoj je jutros život izgubio jedan od navijača, a drugi je povrijeđen.

To su Manijaci potvrdili i na društvenim mrežama.

"Zbog bolne situacije i teške nesreće naša dva pripadnika, grupa Manijaci neće ići na planirano gostovanje u Bijeljinu. Novac od uplata i ostalo novca što se skupi grupa će proslijediti porodicama stradalog i teško povrijeđenog momka", napisali su Manijaci. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Inače, nesreća se dogodila u Titovoj ulici u 3:05 sati kada je došlo do skretanja u lijevu stranu van kolovoza i udara u zid stambene zgrade. U nezgodi je na mjestu nesreće smrdno stradao A.N., dok je teške tjelesne povrede zadobio vozač automobila M.Š. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi