Željezničar bolji od Slobode

Završnica pionirskog prvenstva BiH u nogometu

Željezničar bolji od Slobode

Odigrane su prve utakmice četvrtfinala pionirskog prvenstva BiH u nogometu. Željezničar je na grbavici savladao tuzlansku Slobodu sa 2:1, dok je banjalučki Borac u Vrnograču bio bolji od Podzvizda iz Velike Kladuše i slavio pobjedu od 3:1.

U Vojkovićima su Slavija i Zrinjski igrali bez golova 0:0. Susret između Radnika i zeničkog Čelika igran je u četvrtak navečer.

Revanš susreti na programu su u subotu i nedjelju. Pobjednici iz četvrfinalnih susreta igrat će finalni turnir 25/26.06.2009. Domaćin turnira će biti određen u ponedjeljak.

Rezultati:


VRNOGRAČ: Podzvizd (V. Kladuša) - Borac (Banja Luka) 1:3
SARAJEVO: Željezničar - Sloboda 2;1
I. SARAJEVO: Slavija - Zrinjski 0:0
BIJELJINA: Radnik - Čelik se igra u četvrtak navečer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.