Grbavica "proključala" u 27. minuti, ali ubrzo je stigao hladan tuš

Dva gola na Grbavici

Grbavica "proključala" u 27. minuti, ali ubrzo je stigao hladan tuš

Edmir Škorić

FK Željezničar je poveo u derbiju protiv Borca sa 1:0, ali je ubrzo gostujući tim stigao do 1:1.

Plavi su pred punim tribinama stadiona Grbavica poveli u 27. minuti, kada se Amoah najbolje snašao u šesnaestercu Banjalučana nakon kornera.

Slavlje domaćih nije dugo trajalo, pošto je Kulašin pogodio. Bivši igrač Želje je u 33. minuti izjednačio na 1:1.

Igrači Borca slavili su gol pred punim istokom, nakon čega je opet nastao haos, domaći su poludjeli zbog toga.

Prethodno su sredinom prvog dijela stigli i navijači Borca, no nisu dugo ostali na stadionu. Počelo je gađanje bakljama, pa su ubrzo gostujući navijači morali da napuste stadion.

Zbog toga su propustili oba gola, a vidjet ćemo šta će sve još propustiti u ostatku duela koji je već sada opravdao očekivanja na zelenom terenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bilo je za očekivati večeras puno uzbuđenja, jer su obje ekipe u posljednje vrijeme podigle formu, a trenutno su i jedni i drugi u situaciji da mogu da se bore za Evropu, dok neki naravno i dalje vjeruju u titulu.

Sve u svemu, meč koji će nam priuštiti mnogo toga, a već jest za nepunih 45 minuta.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Sudija APSOLUTNO radi u korsit ZELJKANA i to po kozna koji put, ako to niste primjetili onda Vam je mjesto daleko od fuudbala.
5 7
user1605368976
Lešinari vraćeni na fabričke postavke.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi