Deset golova na pomoćnom terenu Grbavice, zaigrao Bojo
FOTO: fkzeljeznicar.ba

I dalje bez Štilića

Deset golova na pomoćnom terenu Grbavice, zaigrao Bojo

Admin Čaušević

Željezničar je odigrao novu test utakmicu. Ovaj put protivnici izabranicima Amara Osima su bili juniori Plavih.

Susret se igrao na pomoćnom terenu Grbavice. Viđeno je deset golova, a pobjedu su odnijeli seniori i to rezultatom 8:2.

Prvi dio susreta Plavi su riješili u svoju korist rezultatom 4:0. Golove su postigli Blažević, Juričić, Kosorić i Ikić. U drugom dijelu su prvotimci postigli još četiri gola, tri puta je pogađao Lendrić, a jednom Hajrić. Dva gola za juniore djelo su Pehilja i Mućaja.

Za seniore je napustio Petar Bojo, dok u kadru nije bilo Semira Štilića pa je teško vjerovati da će spreman dočekati subotnji duel s Olimpikom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvotimci su počeli u sastavu: Erić, Blažević, Kosorić, Ikić, Milićević,Vrhovac, Alispahić, Veselinović, E. Zec, Mujezinović, Juričić. U drugom poluvremenu su igrali: Fejzić,Nargalić, Stevanović, Miletić, Šehić,Subašić, Bojo, Jamak, A. Zec, Hajrić, Lendrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Ne kontam Brkicin sistem - zasto uvijek test utakmice protiv puno slabijih protivnika? To bi bilo isto kad bi se ja pripremao na boks mec sa nekim protivnicima od 60-70 kg a ja imam 110 kg
4 6
Nodi75
Sami sebe pobijedili haha
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti