Željezničar dobio dozvolu za gradnju južne tribine

Gradsko vijeće dalo saglasnost

Željezničar dobio dozvolu za gradnju južne tribine

M. Šljivak

Gradsko vijeće Grada Sarajeva dalo je saglasnost za izgradnju južne tribine stadiona Grbavica.

Na današnoj sjednici Gradskog vijeća donesena je odluka koja se odnosi na izuzimanje od zabrane gradnje lokaliteta stadiona Grbavica, čime su otklonjene smetnje koje su u proteklom periodu predstavljene kao formalni razlog za nemogućnost daljeg postupanja u postupku rekonstrukcije i izgradnje stadiona Grbavica.

Klub je na zvaničnoj stranici najavio kako će u narednom periodu biti pokrenuti svi ostali formalno-pravni koraci kako bi se radovi na izgradnji stadiona završili u što kraćem roku.

Podsjetimo, Željezničar je uz pomoć navijača kroz akciju "Izgradimo istočnu" tribinu proteklih nekoliko mjeseci skupio velika sredstva i izgrađena je istočna tribina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada se kreće u akciju izgradnje južne tribine sa koje Plavi imaju najveću podršku na domaćim utakmicama.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi