Željezničar dogovorio tri pripremne utakmice u Antaliji
FOTO: EPA

Klubovi iz Slovačke, Danske i Ukrajine

Željezničar dogovorio tri pripremne utakmice u Antaliji

Željezničar će drugi dio priprema odraditi u Turskoj, tačnije u Antaliji gdje će biti odigrane tri utakmice. 

Plavi sa Grbavice će 9. februara otputovati na desetodnevne pripreme u Antaliju, a na zvaničnoj klupskoj stranici je saopšteno da su dogovorene već tri prijateljske utakmice sa klubovima iz Slovačke, Danske i Ukrajine.

Prva utakmica se igra 11. februara sa slovačkim prvoligašem FC DAC 1904 na čijoj klupi sjedi bivši hrvatski reprezentativac Tomislav Marić, a među fudbalerima tima je i Antonio Asanović koji je 2014. godine bio na Grbavici.

Druga utakmica je na rasporedu 15. februara protiv Vendesyssel FF koji se takmiči u drugoj ligi Danske, dok će Željezničar tri dana kasnije odmjeriti snage sa ukrajinskim klubom pod nazivom FC Illichivets Mariupol. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Raspored utakmica:

26. januar: Željezničar – Čapljina
29. januar: Željezničar – Velež
03. februar: Željezničar – Vitez
11. februar: Željezničar – FC DAC 1904
15. februar: Željezničar – Vendsyssel FF
18. februar: Željezničar – FC Illichivets Mariupol

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi