Željezničar ima novog generalnog sponzora: 750.000 KM do kraja sezone 2022/23
FOTO: FK Željezničar

Sjajne vijesti za sarajevski klub

Željezničar ima novog generalnog sponzora: 750.000 KM do kraja sezone 2022/23

A. Čaušević

FK Željezničar je konačno dobio generalnog sponzora.

Mjesto na dresu rezervisano za generalnog sponzora u narednom periodu bit će rezervisano za kompaniju Caizcoin.

Ugovor je potpisan do kraja sezone 2022/23, a Željezničaru će pripasti iznos od 750.000 KM.

"Fudbalski klub Željezničar s ponosom obavještava članove, navijače i prijatelje Kluba da je njemačko-švicarska kompanija Caizcoin novi generalni sponzor FK Željezničar.
Pregovori između FK Željezničar i kompanije Caizcoin traju još od septembra ove godine, a u proteklim danima finaliziran je dogovor i potpisan sponzorski ugovor do ljeta 2023. godine.

Logotip Caizcoina krasit će prednju stranu našeg novog dresa, a ono što izuzetno raduje i daje optimizam je vrijednost ugovora. Generalno sponzorstvo za Caizcoinom je najveće u poslijeratnoj historiji Kluba, a vjerovatno među najvećih u stogodišnjoj historiji. Vrijednost potpisanog ugovora iznosi 750.000,00 KM do kraja sezone 2022/2023", saopštili su sa Grbavice.

Direktor FK Željezničar, Mustafa Nurko, ističe da je sretan i ponosan zbog potpisa unosnog ugovora za FK Željezničar.

"Veoma sam sretan i zadovoljan što smo uspjeli finalizirati generalno sponzorstvo sa inovativnom kompanijom Caizcoin. Online finansijsko poslovanje i oblast kriptovaluta doživjela je enorman rast u posljednjih nekoliko godina i iznos od 750.000,00 KM koje će naš Klub dobiti dokaz su da smo napravili odličan posao i pored opstrukcija koje smo doživaljavali u posljednjem periodu. Veliku zahvalnost za realizaciji ovog ugovora dugujem predstavniku sponzora, gospodinu Dragutinu Krstiću koji kao simpatizer našeg Kluba se maksimalno angažovao prilikom realizacije ovog ugovora. Također, želim da se zahvalim i svim svojim prijateljima i kolegama u administraciji koji su radili odličan posao kako bi mogli ispoštovati sve želje sponzora kao i predsjedniku Nazifu Hasanbegoviću i potpredsjedniku Kerimu Karavdiću koji se nisu dali pokolebati i vjerovali su u naš rad i napor i da ćemo zajedno dovesti jednog ovakvog sponzora", kazao je direktor Željezničara, Mustafa Nurko.

Caizcoin je kompanija sa sjedištem u Švicarskoj i razvojim pogonom u Njemačkoj. Aktivni su sponzori njemačke Herthe, turske Superlige i španske LaLige, te još nekoliko sportskih kolektiva. Svoja predstavništva i urede imaju u Švicarskoj, Njemačkoj, Turskoj, Rusiji, Egiptu, Pakistanu, Indiji, Filipinima, Bugarskoj i Litvaniji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Caizcoin je prva islamska kriptovaluta na svijetu i pruža mnoge finansijske usluge. Više i Caizcoinu možete pročitati ovdje.

"FK Željeznicar je tradicionalni fudbalski klub u BiH, ali i u cijelom regionu. Klub ima svoje navijače u cijelom svijetu, što Caizcoin smatra vrlo uzbudljivim. Mnoge kulture podržavaju ovaj brend od 1921. godine i čak su je integrisale u svoje živote. Caizcoin bi svojim inovativnim idejama želio dosegnuti i obogatiti ovu šaroliku raznolikost ljudi. Radujemo se zajedničkom putu", poručio je Hamdi Kücüktepe, izvršni direktor Caiz Holding AG.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Jao majko moja......! Nakon destllječa potrage za generalnim sponzorom, neko se našao za sitne pare.......! Užas jedan. Moj "Željkane" na šta si spao. Uredniče reci ti nama informaciju šta je sa INVESTITOROM ili moramo cekati opet nekoliko desetlječa - NECE NIKO DA ULAŽE U PROPALITET ZVANI ZELJANA.
12 32
Mackintosh
Ko smije u 5 maraka da cemo ove sezone bit 3. i ispred torpeda?
14 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi