Plavi tražili promjenu termina

Željezničar i Velež igraju u nedjelju?

26

Komentari (26)

rodjak
nadam se da ce se manijaci ipak skupiti u vecem broju i da ce ih u kopu biti vise od nas pa da bude prava atmosfera na tribinama ali i na terenu.Pripremite jednu dobru tribinu za nas bice nas hrpa FORZA VELEZ
enko
Navijaci obje ekipe hajde da ispratimo ovu utakmicu nasa dva bosanska slavna kluba na dostojanstven nacin.pokazimo ovima in onima ko voli ovi drzavu ,a ne da nam se smiju na nase svade.pustimo igrace neka igraju i uzivaju a mi cemo gledati i uzivati.volim te bosno i hercegovino.
Kralj_Tvrtko
Ko pita Velež kad će se igrat Oni su svakako druga liga
enko
Kralju tvrtko j**em te u prkno
enko
Tvrtko kralju ti si u velikom belaju
Kralj_Tvrtko
A jbg ne može ne dolazim u selo
Kralj_Tvrtko
Ma hajde platiš igračima jadnog klubica i oni urade čišćenje al imate priliku doći u grad iz selendre
Prazina
U normalnim zemljama i normalnim ligama kad neki klub hoće da promijeni termin odigravanja utakmice onda za to ima bitan razlog.
Taceoni
Rivalski pa kako bude nek pobjedi bolji F.C.VELEŽ?
Disha
Isto je nama subotom ili nedeljom. Ubi ce vas Velez u pojam i zgaditi fudbalsku igru kao i u Mostaru prosli put.
anes1921
Bolje bi bilo u nedjelju, zbog gledalaca... Rođeni dobro došli nazad, neka bolji pobijedi!!!
velez mo
Anes1921,SVAKA CAST NA KOMENTARU
anes1921
Ma brate, pusti ove tastatura navijače, koji potpaljuju atmosferu, samo sportski, pa ko bude bolji...
goofy
Dobija ovu utakmicu VELEZ!
adaStolac
Nadam se da ce se sto prije znati kada je utakmica, jer se sprema invazija red armya. Dolazimo po pobjedu! Bilo bi lijepo da se manijaci izvine za napad na mlade navijace veleza na skenderiji i da se otvori novi list sportskog rivalstva. Nekada smo razmjenjivali salove i zastave, danas je drugacije. Pripremimo dlanove i glasove, pjesma prestat nesmije. Neka bude posteno i neka bolji pobjedi.
kiklop
Super, onda dodjite po pobjedu, cekamo vas ?????
gogs
Majstore odnosi izmedju dvije grupe su odlicni, nema potrebe za ovim sto pises, ako si malo bolje upucen!
south
Idemo Ljože zgaziti ove sto se lizu sa vjetnamcima.
nemozetako
ubicemo vam i buhu na prknu. nizerazredni ste klub bez stilica. necete nas dobiti, nema sanse
south
Rece nam navijac kluba koji je do jucer tavorio po drugoj ligi federacije.Jos puno puno ce Mostarom neretve protjeci da vi budete i blizu Zelje.
kiklop
Tako je, treba ih pregaziti sa 3-4 gola razlike, lizu se sa kosookima a zaboravili kad su im davno pitari pjevali "horde zla izvadile karu i pisale po vasem Mostaru"
velez mo
manijaci,MENI JE DRAGO KAD NAS PONIZAJETE I VJERUJETE U POBJEDU 100 POSTO,KAO OVI JUCE U BIJELJINI,PO VASIM NAJAVAMA KOLIKO NAS MRZITE DA NAS NA GRBAVICI OCEKUJE LINC,TO CEMO TEK DA VIDIMO
nemozetako
bola sta se palis na svaki komentar. iskreno mene zaboli hoce li biti prvak sarajevo ili zeljo. velez mi je ispred svih, ali od vas dvoje isti vrag jer nemam nikakve koristi. Bolje i vi nego zrinja listica ili banjalucani. Dolazimo po pobjedu, pa nek pobjedi bolji
Bit ce gusto bit ce 0:2
Cuj Mostarom???Pa blize je nama Mostar nego njima.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Naravno da cete biti omraženi kompleksaši nakon onog udaranja bez lopte i divlastva na tribinama. u Vrapcicima.Na svakom vas portalu ima favelaši bas k'o da ste neki klub.Treba godina i godina proc dok se vase utakmice pocnu nazivati detrbijima.Jos onog galamdziju od drugoligaskog trenera da djeli lekcije i sudijama i savezu.A to da li ces vidjeti linc,imaces priliku i doziviti i na tribinama i na ulici.Rezultat je manje bitan.
nijepoznat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.