Željezničar i Zrinjski u borbi za Uglješu Radinovića

"Postoje kontakti, ali..."

Željezničar i Zrinjski u borbi za Uglješu Radinovića

Čelnici FK Željezničar danas su uspješno okončali pregovore sa Sinišom Stevanovićem, a kako stvari stoje, na Grbavicu bi mogao stići još jedan srbijanski internacionalac. 

Prema saznanjima SportSport.ba, Željezničar je u pregovorima sa Uglješom Radinovićem (22) koji je pažnju na sebe skrenuo dobrim nastupima u dresu Borca, a također veliko interesovanje je pokazao i Zrinjski iz Mostara.

"Istina je da postoje kontakti, ali nema konkretnih informacija po pitanju toga. Borac mi duguje svotu novca i naravno da razmišljam o boljim opcijama i vidjet ćemo hoće li na kraju biti nešto od priče oko Željezničara i Zrinjskog", kazao nam je Radinović, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Problem je jedino što imam važeći ugovor sa Borcem i nisam siguran da Zrinjski i Željezničar mogu platiti obeštećenje", podvukao je ovaj vezista.

Velika borbenost i odlična fizička sprema su glavne karakteristike bivšeg kadetskog reprezentativca Srbije, koji je osim Borca još nosio dresove Rudar Prijedora, Rada, Bežanije i češke Zbrojovke Brünn.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.