Poznati sastavi za duel Željezničar - Igman

Zaostala utakmica 1. kola

Poznati sastavi za duel Željezničar - Igman

Eldar Ganibegović

Danas od 18:30 na Grbavici zaostalu utakmicu 1. kola Premijer lige BiH igraju Željezničar i Igman, a poznati su i sastavi koji će istrčati od prvog minuta.

Nermin Bašić je dobro "promiješao" tim u odnosu na utakmicu sa Tuzla Cityjem, te je na travnjak poslao sljedećih 11 igrača:

Muftić, Kosorić (K), Cocalić, Mekić, Haračić, Drljo, Biber, Turanjanin, Amoah, Jašarević, Ovčina.

S druge strane, trener gostiju, Dženis Ćosić, odlučio se za ovaj početni sastav:

Ćeman, Bešagić, Drljević (K), Oremuš, Čubrilo, Bojo, Đorić, Dupovac, Denković, Buturović, Ramić.

Oglasi

Glavni sudija je Elvedin Topuzović iz Tuzle, a pomagat će mu Davor Maksimović iz Doboja i Hasan Nanić iz Bužima. Haris Halkić iz Sanskog Mosta je četvrti sudac.

Zanimljivo, ovu utakmicu Igman dočekuje na trećem mjestu s devet bodova iz četiri utakmice, koliko ima i drugoplasirano Sarajevo.

Željezničar ima utakmicu manje i tri boda manje od Igmana, te se nalazi na šestoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dakle, Plavi s Grbavice imaju šansu danas skočiti na drugo ili treće mjesto, dok Igman pozitivnim rezultatom može na drugo ili prvo, ovisno da li pobijedi ili remizira.

Kada je u pitanju prvo kolo, još treba da se odigraju mečevi Zrinjski - Posušje i Široki Brijeg - Borac, a ti mečevi su zakazani za 13. septembar.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi