Topuzović sutra na centru na Grbavici

Određena službena lica

Topuzović sutra na centru na Grbavici

Samir Mlaćo

Sutra se igra zaostali meč prvog kola Premijer lige naše zemlje u nogometu, a snage će odmjeriti Želljezničar i Igman iz Konjica.

Igman je sjajno otvorio sezonu, zauzima treće mjesto, dok je Željezničar šestoplasirani.

Iz oba tabora najavljuju pohod na tri boda, pa će sigurno biti zanimljivo.

NS BiH je upravo potvrdio da će pravdu na navedenom meču dijeliti Elvedin Topuzović iz Tuzle.

Topuzović je posljednji put sudio na Grbavici pred kraj prošle sezone kada je Željezničar savladao Posušje 3:0.

Tada se nije proslavio, uz nekoliko velikih grešaka na štetu oba tima, a posebno su bili razočarani gosti koji su smatrali da im je zapravo Topuzović i 'presudio'.

Oglasi

Kakvu ocjenu je tada dobio Topuzović naravno nikada i nismo saznali.

Pomoćnici će mu biti Davor Maksimović iz Doboja i Hasan Nanić iz Bužima, a četvrti sudija je Haris Halkić iz Sanskog Mosta.

Delegat je Mirko Milošević iz Zvornika, a posmatrač suđenja Dalibor Drašković iz Istočnog Sarajeva.

Treba dodati da je sutrašnji meč jutros u Plavom salonu najavio šef struke Željezničara Nermin Bašić koji je između ostalog istakao da se radi o važnom meču za njegov tim i da je svjestan da će to biti teška utakmica.

"Očekujem tešku utakmicu, u emotivnom smo pražnjenju poslije Evrope. Dočekujemo ekipu koja je na vrhu tabele i ima određeno iskustvo. Zadržali su gro ekipe, a i ne leže nam, bar posljednje dvije utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Želimo na pauzu otići sa što više bodova, a onda slijedi reprezentativna pauza. Atmosfera u ekipi je sjajna, danas imamo analizu za Igman i pripremamo se maksimalno ozbiljno. Igman igra dobro na Grbavici, ali mi moramo pokazati da smo mi Željo i da imamo više želje i volje", rekao je Bašić.

Meč na Grbavici igra se sa početkom u 18:30 sati.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676312914
Sudija koji je svojim greškama poslao Želju u Evropu opet sudi Želji. Tragikomično šta rade. Šta kaže Klown za suđenje...jel se poboljšalo? Ne komantariše više suđenje, počevši od utakmice kada su sudije pokrale Velež u Željinu korist. Licimjeri!
2 3
Nije "Topuzović sutra na centru na Grbavici" nego je Topuzović na centru Grbavice. Ja bi mogao raditi za sportsportba kao editor, koliko placate.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi