47

Komentari (47)

Convicts
Da hoce ova zeljana gostovat u Zenici,pozelili smo Mulalica dugo ga nije bilo.
Convicts
Drljo opet nadrljo
Almir5556
Formacija 4-4-2-3 ;-)
user1676180326
Intelegentan momak si vidim pa ces shvatiti da nije bolest sve sto boli ?
desnibocni
Mozes nam se lagano na....ti ku..a.
AjmanMuj
Dobro je, dosta dobra igra i prije crvenog i poslije. Ovo je prva takmičarska tekma nakon dužeg perioda. Pojačanja dobra i biće sve bolje i bolje
hzsg
Nastavlja se po starom,dva igraca više za željkana, plus trojica sudaca, penal itd..itd, samo ga je trebao još zabiti sudija i sve bi bilo uredno. ŽALOSNO JE SVE OVO...!!!!
Geneve
Samo retardirani pitar može ovo izjaviti nakon ove utakmice.
Adrian
Oba crvena čista, ko vam je kriv što je ispali od niželigaša, to malo glupo zvuči Čelik niželigaš ali tako je. Lako je sad srat, čovjek se bacio na loptu u kaznenom, skino je rukom, i to nije penal i crveni, moje mi toga.
desnibocni
A sad idi i crkni.
Arma
Sine nije za tebe fudbal bgm, ako mislis da nije bio penal prestani pratiti ovaj sport pređi na kosarku ili hokej.
Ryder7
Tako je kad navijaš za mali klub koji ispadne na početku takmičenja, pa subotom moraš gledati samo velike. Ko o čemu, k**** o poštenju ?
user1676180326
Komplek i to posta polest
slowhand
Žalosna ti je mati koja je rodila morona u tvom liku oboljelog od neizlječivih duševnih poremećaja...
Ko malo jači Zelji bude došo, Zelje nigdje na mapi.
Adrian
Ko je to malo jači, navedi ih.
Bruka je da ne znaš, ovo vam je prešlo u naviku da samo sa igračem vise u devedesetoj minuti pobjeđujete ili izbjegavate poraz, prisjeti se malo.
Adrian
Navedi, hajde, Zrinjski jedva dobio jesenjas na Grbavici u nedosuđen penal za Želju, Borac neću ni komentatisat, Sarajevo nije dobilo ni nakon 0-2, Široki, sudija čeko dok je daju gol.
kurjak
@Adrian Ako nije tajna koji si ti razred?
Moj ti od te četri utakmice sto si nabrojao uzeli ste iz istih dva boda uz to da je Sarajevo igralo sa igračem manje šezdeset minuta i još na to ste zabili go za poravnanje iz nehotice u gluho doba utakmice gdje je već debelo trebo kraj bit i da ste primili za poravnanje go od Širokog u devedesetpetoj minut a ostale dvije nisam gledao i neću da ih komentarišem a tu priču bio offsajd bio penal nije nam svirao pokrali nas ti il gledaš na TV utakmicu il sa odprilike deset do sto metara odmaknut od gola ako si na stadionu i ti kažeš da vas neko pojeo pa bolan pola vas nije vidilio to a kamol nešto drugo.
Convicts
Polako doce i oni Celiku na mejdan bice im ko carajvu
Nemoj se brukat i gluposti pričati Sarajevo nikad goru situaciju nije imalo i na nečiju za****nciju ste dali golove branili ste se 90 minuta i dali ste golove iz penala pa vam je pametnije da šutite prošli ste zasluženo al pametnije ti je da se ne javljaš.
user1676180326
Moj druze nije bolest sve sto boli,pametnome dosta idi gledaj hokej u zetri gore
slowhand
Pa moramo tako kad svi igraju bunker na Grbavici i čekaju na centru ne bi li kakvu kontru uboli, antipropaganda fudbala, pogledaj posjed lopte i prije crvenih kartona, pogledaj prečke i stative, pa onda pričaj ...
Čim se budala ponosi pametan se srami, ljudi vam euro go dali i poslije gola par minuta dobili crveni i ništa vise nisu napravili logično jer se mora igrat odbrana kad si u deficitarnoj pozicij i logično je da ćeš vise puta šutat na go i pogađat prečke i stative al je smješno da imaš dva više igrača i treba ti hamam pedeset minuta da daš go i to ga daš bas iz razloga tog sto imaš igrača vise u polju i to jedan u sto suteva sjedne i onakava go pogodiš al dobro pobjeda je pobjeda lajava god da je
StarMo1905
Zeljeznicar = Borac Lagano namjestanje, samo sto su u Borca nesposobni igraci
Adrian
Dečko pokrij se po ušima, ispadaš poprilično poglup.
zgembo.popuslic
Tanak Zeljo skroz, nikakve akcije, uopste ne igraju okomito kroz sredinu nego samo guraju na krila pa ako oni sta urade. Ovaj Mulalic skroz los takticar, imam osjecaj da im prije utakmice samo odredi pozicije u ekipi i kaze eto igrajte pa valjda nesto uradite. Nikakve uigrane akcije, utrcavanja u prazan prostor, promjene pozicije. Drljo danas jedini ima prolaznu ocjenu, jedini nesto pokusavo.
user1676180326
O cemu ti bolan pricas strucnjace vidi za utakmicu za igru je potrebno dva tima koja zele da igraju pa da se igra malo razvije tranzicija malo trcanja naprijed nazad a ne parkiras autobu u 16 m i cekas samo nabij oreko pola terena,pa u jednom momentu Zeljo ima 83% posjed lopte dali je to normalno dali je to moguce neka mi neko odgovori,26 min Zeljo izvodi 9 korner o cemu ti pricas kakvoj igri kroz sredini jesil ti normalan?
zgembo.popuslic
Pusti posjed, lopta cijelo vrijeme samo kruzi oko sesnesterca bez ikakve ideje sta uraditi sa njom. I logicno je da ces imat posjed kad protivnik ima dva igraca manje. Na kraju presudio individualni kvalitet jednog igraca jer iz izradjene akcije ne bi ga do sutra zabili.
Adrian
Svi ste sad nadrljali, Drljo top pojačanje.
SamoZrinjski
Teško da ćemo nadrljati mi gdje drljo nije mogao drljati. Športski pozdrav.
Adrian
Vidjet ćemo u Mostaru ko će nadrljat, živ bio.
Radnik78
Samo da se na****mo mame onima koji drže ratnu zastavu tkz.ABIH.....
Adrian
Čuj tkzv, e moj ti, koliko si ograničen ko balkon, malo je rec.
SaDrugeStrane
Lavillenie
Daj ime i prezime kad si za****n pa da se dogovorimo
FRLegioen
Robijas sam,ne volim Zelju,ali respekt za tu zastavu pod kojom sam se borio za ovu drzavu!
VrbaskaBanovina
Bitno je da sudija nije pomogao smećarima da pobjede i da nije bilo "nacionalističkih" ispada sa ratnim zastavama. Do početka utakmice su srali za dva crvena u Prijedoru... Oni pobjedili iz penala sa dva igrača više. Važno da je kod njih sve regularno u glavama.
VrbaskaBanovina
Samo uživaj u granicama države za koju si se borio pod tom zastavom. Živ bio
@Radnik78 kao navijač Sarajeva,čestitam Želji na pobjedi, a kao Bošnjak patriota, mamu ti yebem genocidnu zaostalu. Bosna ponosna i prkosna
karlhajncbrazzzo
Tkz je možda u tvom selu, inače je tzv.
Gillewsky
Uzivajte jos malo u toj genocidnoj tvorevini, jos malo pa ce je ukinuti smrdo...i da, obrisi se oko usta od lojavih cvaraka ****m ti pleme
omer
A zasto ne das neki komentar za ona nacionalisticka skandiranja u Prijedoru?
bazaorao
Zahvali se zapadu koji zaustavi naše heroje inače sad bi ti zikrio pod tom zastavom
Mowzilla
Prijedor i banja luka u par deka, ista gamad, isti izrod, isti chetnici!
user1676180326
Ma ****m ti m.... krezavu idi nosi oelene svom generalu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti