Željezničar narednog mjeseca postavlja krov na istočnu tribinu

Na Dan državnosti BiH

Željezničar narednog mjeseca postavlja krov na istočnu tribinu

Na stadionu Grbavica narednog mjeseca kreću novi infrastrukturni radovi, saopšteno je iz FK Željezničar.

Sarajevski klub u proteklom periodu uložio je napore kako bi istočna tribina stadiona Grbavica dobila krov, a nakon što su se stekli svi potrebni uslovi, uskoro će krenuti i montaža.

Iz Doline ćupova otkrili su kako je Upravni odbor kluba zaprimio i analizirao Dinamični plan izrade projekta, te su shodno tome obradovali navijače da će radovi započeti za nešto više od mjesec dana, tačnije 25.11.2019. godine na Dan državnosti BiH.

"Ono što sve raduje je da pripremni radovi idu dobrom dinamikom i da prema tvrdnjama izvođača možemo očekivati da će cjelokupan projekt biti završen sa 31. januarom 2020. godine. Ovim će tribina biti spremna u drugom dijelu sezone da dočeka navijače, čime će zacrtani plan Uprave u potpunosti biti realizovan", saopšteno je iz Željezničara. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Grbavici se ne namjeravaju zaustaviti na ovome, u planu su novi projekti, poput sređivanja fasade na sjevernoj tribini.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jugovina
Dobro je to... Ubiše se svima dokazujući da vole državu a počinju radove na njen rođendan i neradni dan i to zajedničkim parama. Ne razumijem kako ostali klubovi samo nijemo promatraiju kako savez gradi PRIVATNI stadion umjesto da su svima pomogli da se recimo srede travnjaci s dobrom drenažom i sl.
56 17
bosanac
najjaci stadion u bih
13 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi