Manijaci nagradili svoje ljubimce nakon sjajne igre i pobjede
Foto: T. Hebib

Cijene dres natopljen znojem

Manijaci nagradili svoje ljubimce nakon sjajne igre i pobjede

E. Ganibegović

Sjajan meč gledali smo večeras na Grbavici.

U derbiju petog kola Premijer lige Željezničar je s 4:2 savladao Tuzla City. 

Sarajevski tim je bio mnogo bolji rival, razbio Tuzlake, imao mnoštvo šansi, a gosti su do počasnih golova stigli u 76. i 82. minuti.

Navijači domaćeg tima, popularni Manijaci, znali su nagraditi svoje pulene nakon sjajne noći i dostojanestvno ih pozdravili, pogledajte.

Željezničar sada ima osam bodova, a u idućem kolu čeka ih gostovanje kod Borca. 

Mulalić: Radili smo sve kontra Sarajeva 

Nakon utakmice trener Željezničara Edis Mulalić nije krio zadovoljstvo:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitam navijačima na podršci i igračima na rezultatu. Pomogla nam je utakmica protiv Slobode i protiv Sarajeva. U nekim stvarima sve smo radili što je Sloboda radila, a u nekim stvarima smo sve radili kontra što je Sarajevo radilo. To nam je bila vodilja, sad da ne ulazim u detalje šta smo radili, igrači su to odradili vrhunski, na pravi način", kazao je Mulalić pa dodao:

"Mislim da prije 1:0 trebamo možda da vodimo utakmicu. Imamo tri-četiri zicera, stativu, situaciju jedan na jedan. Pribojavaš se, u prošlim utakmicama bili smo zajedno svjedoci i vi i ja da ne damo gol u četiri-pet izgrađenih situacija. Vrlo bitno s psihološke strane da smo se vratili negdje od Širokog i Veleža. S te strane, momcima kapa do poda. Bila je turbulentna sezona i na najbolji mogući način smo odreagovali i pobijedili."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

mitoza
Što prije umanjiti euforiju i odmah razmišljati o utakmici u B.Luci.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi