Željezničar oslabljen putuje u Tuzlu

Ikić suspendovan

Željezničar oslabljen putuje u Tuzlu

E. Škorić

Susret Željezničar - Borac, koji se upravo igra na Grbavici, nije u 45 minuta donio pogotke, ali jeste nekoliko javnih opomena.

Štoper Frane Ikić bio je jedini u redovima Plavih kome prijeti suspenzija u slučaju da dobije žuti karton. Bilo je ipak jasno da se ni Ikić ni bilo ko od igrača Željezničara neće čuvati u utakmici protiv Borca, a naročito defanzivci.

Ikiću je već u 15. minuti dodijeljena javna opomena i zbog toga neće imati pravo nastupa u narednoj utakmici protiv Slobode u Tuzli. Izuzev njega, nema ni povrijeđenog Petra Boje, dok su svi ostali igrači ipak spremni.

Naravno, sve to u slučaju da se u drugih 45 minuta duela s Borcem ne desi neko isključenje, povreda ili nešto slično. Što se tiče današnje utakmice, poprilično slaba, bez prevelikih prilika, a za sada mreže miruju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Treba Veselog ubaciti ne zna Hajdarevic po krilu
3 1
frkt
Hajdarevica mijenjajte protiv slobode dajte nekom drugom sansu propustio je finih stvari danas. Ostali perfektno igranje Šehić da ne spominjem dosta je preko njega islo
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi