Željezničar poslao još dva fudbalera na posudbu u Goražde

Hadžović i Hiroš se pridružili Midžiću

Željezničar poslao još dva fudbalera na posudbu u Goražde

Fudbalski klub Željezničar je odlučio poslati na posudbu još dvojicu mladih fudbalera.

Tako će do kraja sezone Edin Hadžović (20) i Amer Hiroš (19) nastupati u ekipi Goražda, koja se nalazi na devetom mjestu 1. lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Stručni štab kluba sa Grbavice na čelu sa Edisom Mulalićem procijenio je da je za ovu dvojicu mladih fudbalera trenutno najbolje da odu na posudbu, kako bi dobili minutažu i stekli potrebno iskustvo u seniorskoj konkurenciji.

Dok Edin Hadžović još uvijek nije zabilježio zvanični debi u dresu prvog tima Željezničara, Amer Hiroš je u dosadašnjoj karijeri sedam puta nastupio za prvi tim Plavih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hadžović i Hiroš će se u Goraždu pridružiti Midžiću, koji je nešto ranije također stigao na posudbu iz Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti