Željezničar potvrdio odlaske Kjosevskog i Osmankovića

Napuštaju klub

Željezničar potvrdio odlaske Kjosevskog i Osmankovića · Zvanično

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara nalaze se trenutno u Konjicu gdje se spremaju za novu sezonu.

Plavi su u grad na Neretvi otputovali u utorak, te će tu boraviti do ponedjeljka u sklopu prvog dijela priprema.

S ekipom u Konjicu nisu bili Vedran Kjosevski i Kemal Osmanković i to je bio jasan pokazatelj da se oni neće zadržati na Grbavici. Ovom dvojcu ističu ugovori, te će sreću potražiti u nekom drugom klubu.

Željezničar je potvrdio danas da Kjosevski i Osmanković napuštaju Grbavicu, te su im poželjeli dosta sreće u nastavku karijere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"FK Željezničar se zahvaljuje Vedranu Kjosevskom i Kemalu Osmankoviću na doprinosu u Plavom dresu. Želimo im mnogo uspjeha i sreće u daljnjoj profesionalnoj karijeri", poručili su iz kluba s Grbavice.

FK Željezničar se zahvaljuje Vedranu Kjosevskom i Kemalu Osmankoviću na doprinosu u Plavom dresu. Želimo im mnogo uspjeha i sreće u daljnjoj profesionalnoj karijeri. ⚪️🔵 Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Posted by FK Željezničar on Saturday, June 27, 2020
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Sve ce kriminalac rastjerati i unistiti
4 5
TTV.KenyTB
NIKO NIJE VECI OD ZELJEZNICARA,TAKO NI NAŠA DJECA !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi