Plavi sa dosta promjena u drugom dijelu sezone

Željezničar potvrdio raskid sa trojicom nogometaša

4

Komentari (4)

Lafo
Željo ima fantastične generacije 2006, 2007, a posebno dobru 2008 i 2009 u svom omladinskom pogonu!!! Sa sigurnošću se može reći da bi od ove 4 generacije talenata iznjedrili prvi tim za nekih 5--6 godina za koji bi pričali i otimali se svi!!! Ali neće se to desiti isključivo zahvaljujući neradu i nezainteresovanosti skoro svih u i oko OP-a. To je ono što je žalosno i razlog zašto ta djeca moraju da se dokazuju i propadaju po vrletima 1. i 2. lige u BiH pa tek sa 30 godina nakon neke epizode u nekoj nižerazrednoj EU ligi dođu u svog Želju! Pogledajte samo šta radi Partizan ili Zvezda ili Dinamo i sve će biti jasno!!!
Navijac123
Za Zvezdu, Partizan, Dinamo iz jedne generacije zaigra 1 ili ni jedan.. Svugde je to isto naa nadim prostorima. BiH liga je najlisija od ovih.. Nisu tu ni omladinci mnogo bolji. Losa liga losi klubovi.. Nema kvalitetnih i jakuh utakmica.
zgembo.popuslic
Problem u omladinskim kategorijama je sto tatina djeca imaju prednost u odnosu na ovu talentovanu i onda oni izgube volnu i zelju za igranjem i treniranjem kad vide da je tatino dijete u prvih 11 a on nije a zna da je bolji od njega
E.Car
Pa to sam davno napisao i dobio more minusa. Treneri u OP više vole od Babe 50km dobiti odmah u svoj džep nego raditi sa pravim talentima i napraviti igrače koji će se kasnije isplatiti klubu pa će ti isti treneri imati redovna primanja i klub će napredovati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.