Sutra još jedna provjera za prvotimce FK Željezničar

Plavi će imati još jednu 'probu'

Sutra još jedna provjera za prvotimce FK Željezničar

M. Šljivak

FK Željezničar se na Grbavici sprema za nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Sarajevski Plavi su jutros na glavnom terenu odradili novi trening, a za poslijepodne je zakazan još jedan, koji će biti odrađen na pomoćnom terenu.

Željezničar je u pripremnom periodu odradio veliki broj pripremnih utakmica, a kao generalna proba odrađen je meč protiv Širokog na Grbavici. Međutim, to nije posljednja provjera za igrače tima sa Grbavice pred utakmicu protiv Sarajeva.

Posljednji izazov za prvotimce ovog kluba slijedi sutra kada će ekipu Amara Osima za meč sa Sarajevom zagrijati juniori kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao i na meču protiv Širokog mediji i publika neće moći prisustvovati utakmici koja se igra na glavnom terenu od 15:30.

Željezničar u prvom kolu nastavka sezone u ponedjeljak 1. marta dočekuje gradskog rivala Sarajevo. Utakmica se igra od 17:30 sati uz direktan prijenos na Arena Sport kanalu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi