Željezničar prodaje Hadžiahmetovića u Tursku?

Tvrde turski mediji...

Željezničar prodaje Hadžiahmetovića u Tursku?

Čelnici FK Željezničar u januarskom prijelaznom roku bi mogli ponovo poslovati sa Konyasporom.

Prema informacijama koje doznaje portal yenimeram.com.tr, turski prvoligaš Konyaspor nakon Riada Bajića želi angažovati i Amira Hadžiahmetovića (18) koji je opisan kao jedan od najtalentovanijih igrača u BHT Premijer ligi BiH.

Hadžiahmetović još uvijek nije pristao produžiti trenutni ugovor i navodno u Konyasporu čine sve kako bi smanjili obeštećenje koje Željezničar traži za njegove usluge, a o ciframa, kako je to uobičajeno, niko ne želi pričati. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Konyaspor je ove sezone među najprijatnijim iznenađenjima u turskom šampionatu i trenutno zauzima petu poziciju sa jednim bodom manje u odnosu na slavni Galatasaray koji je treći. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi