Lendrić dogovorio sa Osimom, čeka se potpis!

Vraća se na Grbavicu

Lendrić dogovorio sa Osimom, čeka se potpis!

E. Škorić

Ivan Lendrić vraća se na Grbavicu i od nove avanture u dresu Željezničara dijeli ga još samo potpis.

Lendrić je već nosio dres Željezničara i bio je ljubimac navijača, pa je sigurno da se i sada mnogi raduju njegovom povratku.

Naime, Lendrić je dogovorio sa Amarom Osimom i još se čeka da zvanično postane novi - stari igrač FK Željezničar, nakon što je prvi dio sezone nosio dres Zrinjskog.

Bivši napadač Hajduka, Waregema, Lokomotive, Kapfenberga, Celja, Lensa... na Grbavicu dolazi kao zamjena za Sulejamana Krpića koji je otišao u Južnu Koreju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
**** te lendrić,bolji je Adilović sa 33 godine od njega 50 puta,zbog tebe nije potpisao sa Misimovićem presjednikom,a da ga nisi nagovarao tada bi željo igrao ligu europe..ali si ti namazani žvaljo,i Zeba i Adilović bi razbili ligu sa dobrim pripremama,a ne te levate što svrašaješ za njima.ee Amawe,amawe nikad željo stobom dobra nije vidio neće ni sada..?
5 23
VelaHavle
Hahahah Amaw se opet popisao po misljenju navijaca manjeg sarajevskog kluba
13 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi