Željezničar protiv Splita u subotu u Međugorju

Plavi na pripremama u Hercegovini

Željezničar protiv Splita u subotu u Međugorju

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara jučer su otputovali na pripreme u Međugorje gdje će boraviti u narednim danima kako bi na što bolji način iskoristili reprezentativnu pauzu. Među putnicima za Hercegovinu jučer je pomalo iznenađujuće bio i iskusni stoper Jadranko Bogičević.

U subotu će tim Slavka Petrovića u svojoj pripremnoj bazi odmjeriti snage sa RNK Split, članom 1.HNL-a koji nakon 11. odigranih kola zauzima posljednje mjesto u toj ligi.

Zanimljivo da za Split nastupa donedavni član Plavih sa Grbavice Adnan Zahirović, a tu je i bivši član Sarajeva Amer Dupovac te nekadašnji lijevi bek Olimpica Alem Merajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Željezničara i Splita igra se sa početkom u 15:30 sati, a nakon utakmice Plavi će put Sarajeva gdje će se spremati za gradski derbi koji se igra u 12. kolu protiv najljućeg rivala Sarajeva. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi