Željezničar prva provjera za Metalleghe

Jajčani startaju 13. januara

Željezničar prva provjera za Metalleghe

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea iz Jajca sa pripremama će početi 13. januara, a planirano je da će odmah odraditi i prvi trening. 

Jajčani su za sada svoje redove pojačali dovođenjem Elvedina Aletića i Stanoje Jovanovića, a Uprava ovog kluba pregovara sa još nekoliko igrača koji bi uskoro trebali obući dres popularnih Kraljeva. 

Mato Neretljak, šef stručnog štaba Metalleghea, dogovorio je za sada par prijateljskih utakmica, a prvi rival njegovom timu bit će Željezničar iz Banja Luke. Susret se igra 21.01., a tri dana kasnije Metalleghe će na megdan Splitu. Taj susret igrat će se u Čitluku, a za prvi dan mjeseca februara planirana je provjera protiv Neretvanca iz Opuzena.

Generalku će Jajčani imati 18.02. protiv Krupe, dok će u međuvremenu biti poznati i ostali termini prijateljskih utakmica. Drugi dio sezone u BH Telecom Premijer ligi starta 25.02., a Metalleghe BSI će ugostiti Široki Brijeg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti