Iz Željezničara objavili kada počinje prodaja ulaznica za derbi i kolike su cijene

Gradski derbi igra se u subotu

Iz Željezničara objavili kada počinje prodaja ulaznica za derbi i kolike su cijene

Endin Čaušević

Željezničar i Sarajevo u subotu igraju veliki gradski derbi u okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon više od dva mjeseca pauze proteklog vikenda je nastavljeno takmičenje u najboljem rangu bh. fudbala, a već u drugom kolu proljetnog dijela očekuje nas veliki gradski derbi na Grbavici.

Željezničar će ekipu Sarajeva ugostiti na svom terenu u subotu, a meč počinje u 17 sati. Plavi su se oglasili na zvaničnoj stranici i objavili informacije oko cijena.

Naime, klub s Grbavice je objavio da prodaja ulaznica počinje u srijedu od 10 sati, te da će se vršiti do subode do 17 sati u nekoliko termina.

Prodaja ulaznica će se vršiti u terminu od 10-18 sati u srijedu, četvrtak i petak, dok će se u subotu ulaznice prodavati u terminu od 9 -17 sati. Prodaja u srijedu će biti u Shop FK Željezničar i to za samo aktivne članove kluba.

U četvrtak je prodaja također u Shopu kluba, dok će u petak i subotu prodaja biti u prodajnim kućicama ispred stadiona Grbavica. Treba dodati da je cijena ulaznica za sve tribine 20 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Navijači koji su kupili online ulaznice iste mogu preuzeti u prostorijama Kluba od srijede uz pokazivanje koda sa maila. Online prodaja se završava u utorak navečer. Na stadionu će biti otvorena tri ulaza za istok (C2, C3, C4), dva ulaza na sjeveru (B2, B3), svi ulazi na jugu, te tri ulaza na zapadnu tribinu. Zbog kampanje navijača u vezi s ulaznicama za derbi, sezonske ulaznice neće važiti, te ulaz za djecu neće biti besplatan. Hvala na razumijevanju", saopštili su iz Željezničara.

Ubrzo nakon toga Plavi su se ponovo oglasili i ovaj put poručili da će sezonske ulaznice ipak važiti za derbi protiv Sarajeva.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PlavoBijeli1921
Napuniti Grbavicu!
9 4
Chico
Hahahaha sezonske ne vaze, pa ih "najbolji i najlojalniji" navijaci na svijetu naruzili, pa sad vaze. Toliko o akciji...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti