6

Komentari (6)

*p!p!t@*
Bitno je samo da srbe ne prepadaju, nema veze što se bodu čakijama na terenu...
hzsg
Nevjerovatno....!!!!! Organizator utakmice dobio manju kaznu nego gostujuca ekipa.....!! Presedan nad presedanima....!!!
E.Car
Pa vaša gamad su pravila nerede, nisu Želju trebali ni kažnjavati. Branili su svoje samo!!!! Na sudu bi se odbranili jer je u pitanju SAMOODBRANA i ne snosiš krivicu!
user1647010875
Kako moze biti propust 200 policajca i 150 redara??? Treba ove glavonje u policiji sve skinuti sa funkcije i tuziti ovu agenciju zastitarsku. Oni ih doveli sa mosta Suade i pustili da udju na teren sat prije tekme. Nece ih ganjati Mulalic i direktor kluba!!! Nije bilo tokom meca a sve sto treba klub je obezbjedio.
E.Car
Treba tražiti odštetu od policije i agencije jer nisu obavili posao za šta su i angažovani!!! Dosta je bili uhljupa na radnim mjestima i može to proći. Vrijeme je da svi snose odgovornost za svoj posao!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.