Da se naježiš: Grbavica večeras izgleda svjetski

Pune tribine na velikom derbiju

Da se naježiš: Grbavica večeras izgleda svjetski

Midhat Šljivak

FK Željezničar u najvećem derbiju bh. fudbala na Grbavici čeka FK Sarajevo.

Duel najvećih rivala u bh. fudbalu kao i uvijek privlači ogromnu pažnju, a večeras će na Grbavici biti istinski užitak igrati fudbal.

Tribine ovog stadiona su ispunjene. Oba tima će imati ogromnu podršku s tribina i zaista je užitak vidjeti ovako ispunjene tribine jednog stadiona u Bosni i Hercegovini.

Naravno, svi se nadamo da će sve proći bez ikakvih incidenata i da će navijači oba tima dlanovima i grlima davati ogromnu podršku svojim fudbalerima.

Grbavica je dokaz da i jedan meč u Bosni i Hercegovini može izazvati istinsko 'ludilo', a igrači oba tima moći će da uživaju u atmosferi.

Treneri Edis Mulalić i Feđa Dudić odabrali su ove početne sastave.

FK Željezničar: Bender, Hajdarević, Cocalić, Gasal, Štilić, Hodžić, Drina, Santos, Beganović, Galić, Vego.

FK Sarajevo: Šahinović, Musa, Đokanović, Varešanović, Mulahusejnović, Tomašević, Džafić, Čirjak, Drobarov, Ikić, Suljić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pravdu na ovom susretu će dijeliti Admir Šehović. Pomagat će mu Enes Đozić i Moamer Čaušević, dok je četvrti sudija Adis Mulahasanović.

Prošle sezone sarajevski rivali odigrali su tri međusobna duela. Oba imaju po jednu pobjedu, a jedan meč je završen neriješenim rezultatom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lenox
Bas. Horde premocno izgledaju, ovo ostalo ka na koridi.
5 7
Mackintosh
A fudbal amaterski. Posle Gibraltara i Lihtenstajn dobio predstavnika u grupnim fazama. BH-liga bez briga
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi