14

Komentari (14)

elvir_86
Tribine na Grbavici i Kosevu se pune samo kad se ova dva tima sastanu. Ostale tekme u prosjeku 3-4 hiljade .
Nek_komsiji_crkne_krava
Realno gledano Zrinjski je druga dimenzija za sve ekipe u Premijer ligi. Kome to odgovaralo ili ne ali je to cinjenica. Sarajevski klubovi stagniraju vec duzi period, nazalost.
Mostarac94
Ajax11
A nogomet seoski
Baboisback
Publika je uvijek na nivou....i onda ovi invalidi na terenu razocaraju. Ja bi uveo pravilo,ako zavrsi 0:0 da se ljudima vrate pare od ulaznica.
King_Kenny
@Baboisback ...i mi ocekujemo neki rezultat u Europi sa ovakvom igrom...ovo je za Bogu plakati...ni jedan igrac na terenu nema ni 30% uspjesnih pasova,garantujem zivotom...bilo je jedno 200 izgubljenih lopti na obje strane...ljudi ne znaju kratki pas odigrati na 3 metra,a o dugoj lopti da ne pricamo,to je nuklearna fizika za njih...
Mushe91
Kiss
Najljepši stadion na Balkanu,pričajte šta hoćete
Lenox
Bas. Horde premocno izgledaju, ovo ostalo ka na koridi.
Mostarac94
To oni sto se biju medjusobno?
Galacticosi
Ima li Ko link da se gleda ??? Hvala
King_Kenny
...da na svakoj utakmici u ligi bude ovakva posjeta klubovi bi mogli fino da egzistiraju.
Mackintosh
A fudbal amaterski. Posle Gibraltara i Lihtenstajn dobio predstavnika u grupnim fazama. BH-liga bez briga
user1613662710
Postavljamo granice
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.