Željezničar želio Ivetića, dogovor nije postignut

Ivetić ne dolazi među Plave

Željezničar želio Ivetića, dogovor nije postignut

Midhat Šljivak

Perica Ivetić je na iznenađenje svih ljubitelja fudbala u BiH 'prekrižen' od strane trenera Slobode Husrefa Musemića na kraju prošle sezone.

Ovaj lijevi bek na stolu je imao nekoliko ponuda za nastavak karijere, među kojima je bila i ponuda sarajevskog Željezničara.

Iskusni 29-godišnji defanzivac u petak je obavio pregovore s rukovodstvom Plavih. Preostale su da se riješe sitnice, koje su se trebale finalizirati danas, ali dogovor nije postignut.

Potvrdio je to za SportSport.ba ovaj sjajni fudbaler iza kojeg je zaista odlična sezona u tuzlanskom timu.

"Istina je, imao sam korektne i konkretne razgovore sa čelnicima Željezničara, ali na kraju dogovor nije postignut. Nismo se mogli dogovoriti oko uslova, odnosno dužine ugovora i financijskih detalja. Željezničaru želim sve najbolje u narednoj sezoni, a posebno bih se zahvalio Dejanu Nikoliću na profesionalnosti", rekao je Ivetić, koji će vjerovatno karijeru nastaviti van BiH.

"Imam nekih opcija za inostranstvo i u narednim danima ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru. Opcije su Albanija i Gruzija", rekao je za SportSport.ba Perica Ivetić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sjani fudbaler je u protekloj sezoni važio za jednog od najboljih defanzivaca u Premijer ligi BiH. Za Slobodu je odigrao 36 utakmica, a jednom se upisao u listu strijelaca.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi