Predsjednik Skupštine

Pešto: Željezničar nastavlja putem koji je krenuo

Na današnjoj sjednici Skupštine Fudbalskog kluba Željezničar riječ je dobio predsjednik Skupštine Ermin Pešto.

"Zadovoljan sam kako je prošla druga redovna Skupština. Imali smo priliku da razgovaramo o bitnim pitanjima, analizirali smo šestomjesečni period Upravnog i Nadzornog odbora i vidjeli ste da smo imali zanimljivih tema za razgovor. U proteklom periodu smo imali dosta aktivnosti. Upravni odbor je osjećao potrebu da ponudi mandate s obzirom na neizlazak na evropsku scenu, danas smo sve analizirali i donijeli odgovarajuće zaključke", rekao je Pešto, te dodao:

"Delegati su dali podršku izvještaju o radu Upravnog odbora. Kada smo sve detaljno izanalizirali vidjeli smo da Upravni odbor i upravljačke strukture Nadzornog odbora rade jako dobro svoj posao. Posebno smo razmatrali pitanje vezano za rekonstruksiju stadiona Grbavice, gdje smo zaista zadovoljni s onim što se postiglo. Veliki je uspjeh sve što je postignuto".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Analizirali smo rad omladinske škole i sportski segment, gdje nažalost nismo ispunili svoje ciljeve, ali vidimo da su upravljačke strukture preduzele sve aktivnosti koje su bile bitne. Nije bilo razloga da delegati na današnjoj sjednici ne podrže izvještaj o radu Upravnog odbora. Željezničar nastavlja putem koji je krenuo, ova lijepa priča koja se odvija oko kluba ima svoju budućnost", zaključio je predsjednik Skupštine FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi