Mulalić: To je to što Željo ima, ako nisu svi na vrhunskom levelu ne možemo dobiti
FOTO: T. Hebib

Komentar nakon poraza od Zrinjskog

Mulalić: To je to što Željo ima, ako nisu svi na vrhunskom levelu ne možemo dobiti

H. Zilić

Željezničar je u prvoj utakmici 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine poražen od Zrinjskog sa 1:2.

Nakon meča komentar je dao trener domaćih Edis Mulalić koji je u svom stilu opisao dešavanja na utakmici.

"Nakon 90 sekundi kada primiš gol sve se poremeti. Neke stvari su bile solidne. U posjedu smo dozvolili Zrinjskom da igra, imali su tri prilike i zasluženo vodili. U nastavku smo pokušali razdrmati, držati u neizvjesnosti, ali opet genijalnost jednog igrača. To je to što Željo ima i ako nisu svi na vrhunskom levelu ne možemo dobiti", rekao je Mulalić i dodao:

"Ako ste pratili, nije nam plan pao, koji smo imali prije utakmice. Zrinjski je nabio nekoliko lotpi u aut. Na nekim mjestima kad te individualno pređe to nije do timskog plana, nego kvalitet pojedinca. To je to, idemo dalje."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

visokohz
Prekuco si Amva
1 1
amircoralic
Cuj level
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi