Željezničar zvao Tomića: "Male su šanse da dođem"
Foto: Večernji list

Objasnio razloge

Željezničar zvao Tomića: "Male su šanse da dođem"

Fudbalski klub Željezničar u januarskom prelaznom roku želi dovesti pojačanje na poziciji lijevog beka, a jedan od fudbalera koji se povezuju sa klubom sa Grbavice je i Dario Tomić.

Ovaj 29-godišnji fudbaler je posljednji angažman imao u latvijskoj ekipi FK Liepaja, s kojom mu je istekao ugovor, a o interesu Željezničara je govorio u razgovoru za SportSport.ba.

Kako je istakao, šanse da dođe na Grbavicu su trenutno male.

"Ne znam kako su se pojavile informacije, ali je istina da sam razgovarao sa Željezničarom, tačnije sa skautom Aldinom Čenanom. Sve je bilo korektno, ali mislim da od transfera neće biti ništa", kazao je Dario Tomić za SportSport.ba i potom pojasnio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Željezničar je u prošlosti, koliko znam, griješio sa dovođenjem igrača i u klubu žele da najprije dođem i jedno vrijeme treniram sa ekipom. Meni se ne isplati prevaliti toliki put, tako da mislim da od cijele priče neće biti ništa. Ako ne dobijem uskoro neku primamljivu ponudu, onda se vjerovatno vraćam u Latviju. Takav imam dogovor s klubom", dodao je fudbaler koji je rođen u Tuzli.

Dario Tomić je u prošlosti još nastupao za Slobodu, Bratstvo, Novalju, Pomorac, Goricu, Međimurje, Hrvatski Dragovoljac i Istru.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti