Želji sudi Švicarac, Širokom Belgijanac

Evropska liga

Želji sudi Švicarac, Širokom Belgijanac

Edmir Škorić

U četvrtak su na programu prvi mečevi drugog pretkola Evropske lige.

Susret Željezničara i AIK-a sudit će švicarski sudija Adrien Jaccottet. Tridesettrogodišnji sudija je jedan od onih na koje UEFA u budućnosti ozbiljno računa i na uslovno rečeno malo slabijim mečevima ima priliku da pokaže svoj potencijal.

Njegovi pomoćnici u četvrtak na Grbavici bit će Vital Jobin i Jan Kobeli, dok će Lionel Tschudi biti četvrti sudija. Meč Željo - AIK na programu je u 20:45 sati.

Belgijski sudija Erik Lambrechts dijelit će pravdu na meču škotskog Aberdeena i Širokog Brijega. Asistirat će mu Jo de Weirdt i Karel De Rocker, a četvrti sudija bit će Frederik Geldhof.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Susret između Aberdeena i Širokog igra se također u četvrtak od 20:45 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti