10

Komentari (10)

Ecosport
Niko nije shvatio poentu Petrovićeve izjave da je ovo bila najgora utakmica Svinjskog. Zaključak, u svojoj najgoroj utakmici smo uvalili 4 komada ekipi koja se trenutno nalazi na 4. mjestu u ligi. Što znači, da smo igrali jednu od najboljih utakmica, zabili bi im još 4 i ne bi primili ni jedan go. Eto koliko je loše Njanjajevo. Poslije Veleža su govorili da su odigrali odlično bla bla bla, a zabili samo 1 go i pukom srećom nisu primili ni jedan. To je razlika između Veleža i Njanjajeva, REALna razlika i u bodovima. Hahahahahaha
Malac
Ti si opsjednut njanjajevom debilu
KemboEkoko
Trebao je proci i pored vaše klupe jeste bilo kišovito, iliali vidjelo se da mu ne propuštaju kopačke kad je fulio onu loptu Petrovicu nije se čulo da je neko progutao knedlu
Manager
KemboEkoko
Je si to ti Menageru Ajdina Hasića? :)
789012455
Čovjek pošten i realno priča !
plemic
ko bi gori, sad je doli. reće jedan od petrovića.
user1676648256
Cirkuzi čuj udze im Igrac koji košta toliko Ali sa klupe udze
Ibrahimbeg
Sidija lopov nije sto postotni penal svirao Sarajevu. Ovo ti je Vicina i Beusova liga. Nikada ne poštenije sudije, sramota.
user1690272632
Hajde ne laprdaj ...Penalu je predhodio ofsajd i faul na Mulahuseinoviću ...A drugi gol ste dali nakon čistog faula na Memiji ...A penal je naravno bio čist ko suza ...Bilbija je po prvi put natrzao za Sarajevo ,ali sve zbog Borca ..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.