6

Komentari (6)

user1692741761
DABOGDA SE UGUSIO U SNU VICO!!!
Chesa
Dobar je ovaj tekst što ste napisali. Dobri su i odgovori od Željkovića - sviđaju se i meni, a donekle i odslikavaju sliku u našem nogometu koja je u usponu bez obzira šta neko drugi kaže. Meni je juče falilo pitanje kad će se nacionalne utakmice najvišeg nivoa igrati u manjem nam dijelu države… koji bi tu odgovor bio ako bi bio iskren????
E.Car
Toliko nam je dobro da strahujemo od 200. rangirane repke na FIFA rang listi!!!! Glavna tema poslije svakog kola PL su sudije, toliko o tome!!! U klubove si uvukao igrače sa Balkana kao da su domaći, automatski manje mjesta za naše igrače i to je najbolji recept prema samom dnu!!! Hvala novinarima koji su postavili ova tri pitanja!!!
user1636137141
Ni u jednom tekstu ovog portala nema ni riječi optimizma kad je BiH sport u pitanju. Umjesto da govore o tome koliko smo super, pa makar i ne bila istina,nmi samo ludilo sve živo.
Mowzilla
Sve je to fino upakovano, ali kako se od novinara niko nije sjetio da ga upita za nacionalni stadion koji se ceka kao ozeblo sunce? Pa gledam sinoc utakmicu i onaj teren na bilinom je daleko od toga da vise lici na hibridni, a kamo li na teren 3. kategorije. Bilo je price da je firma za odrzavanje digla ruke jer ih zenica nije placala. Imao si roka da obezbjedis novu firmu, nisi bio u stanju jer vrlo dobro znas da ce celik vise imati od tog koristi nego bilo koja repka, ok, ocito lican neki problem. Zasto onda ne pocnes od nule i ne izgradis stadion kakav je neki dan 'nikao' u Loznici, ili ti ipak fali para od UEFA-e? Svakako si dobar sa Ceferinom, mislim da pare nisu sporne. Nego je tebi i tvojima tako dobro kako nam je sada. Nista ti nisi bolji od predhodnih garnitura, sto je najgore jos si i djikan teski, da ne kazem chetnik, i to dokazani bez da te se vrijedja tim rijecima. SAVEZ NAPOLjE !!!
Ymrader
Bravo majstore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.