Zeljković proslavio titulu prvaka: Pregovori su u toku, zadovoljan sam ovdje

Iskusni branič prvak u Armeniji

Zeljković proslavio titulu prvaka: Pregovori su u toku, zadovoljan sam ovdje

S. Mlaćo

Nekadašnji član Radnika i Željezničar Mladen Zeljković (30) okitio se titulom prvaka u Armeniji. U posljednjem meču Alashkert je savladao Gandzasar 2:0, te na kraju proslavio titulu sa svojim navijačima.

Zeljković je u Armeniju stigao u julu prošle godine, te se već nakon godina dana boravka u toj zemlji okitio titulom prvaka. U Ligi je upisao 15 nastupa uz dvije asistencije, te bio jedna od glavnih karika svog tima.

"Sretan sam zbog trofeja. Finale Kupa smo izgubili na penale, a u Armeniji sam zadovoljan. Imam ugovor do 01.08. pa ćemo vidjeti. Pregovori za novi ugovor su u toku, a ja sam se već navikao na život ovdje", kratko je za SportSport.ba kazao Zeljković nakon osvajanja titule.

Ovaj nogometaš je prije odlaska u Armeniju osvojio Kup BiH sa Radnikom iz Bijeljine. Nastupao je i za FK Novi Sad, Palić Koming, Proleter, CSK Celarevo, Borac, Željezničar, Waterloo..

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi