Zeljković sa Alashkertom korača ka jesenjoj tituli

Nekadašnji član Željezničara, Borca, Radnika...

Zeljković sa Alashkertom korača ka jesenjoj tituli

S. Mlaćo

Mladenu Zeljkoviću (29), nekadašnjem članu Borca, Radnika i Željezničara sjajno ide u Armeniji.

Naime, njegov Alashkert tri kola prije kraja prvog dijela sezona ima sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirali Gandzasar.

Prema svemu sudeći Alashkert će slaviti jesenju titulu, a sam Zeljković zadovoljan je igrama u dosadašnjem dijelu sezone.

"Imam ugovor do narednog ljeta, za sada ostajem ovdje. Najbitnije je da igram i da sam zadovoljan. Vidjet ćemo šta i kako dalje", kazao je Zeljković za SportSport.ba.

Zeljković je u Aremniju stigao iz Radnika sredinom ove godine, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Novi Sad, Proleter, CSK Celarevo, te kanadski Waterloo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi