Željo ispustio pobjedu protiv Širokog

Remi juniorskih timova

Željo ispustio pobjedu protiv Širokog

M. Šljivak

Široki Brijeg i Željezničar remizirali su (3:3) u susretu 6. kola juniorske Premijer lige BiH.

Odličan meč viđen je između juniorskih ekipa bh. timova, a na kraju sarajevski tim ima za čim da žali jer su ispustili prednost od dva gola.

Široki je bolje ušao u meč. Pogotkom Marušića iz 14. minute došli su do vodstva od 1:0, ali je Željo preko Dacića i Mujarića došao do preokreta i vodstva na poluvremenu od 1:2.

Kada je Hasanović u 48. minuti pogodio za 1:3, činilo se kako će bodovi otići u Sarajevo, ali se domaći s takvim raspletom nisu slagali. S dva gola Ćosića došli su do jednog boda, a susret je završen rezultatom 3:3.

Juniorska Premijer liga, 6. kolo:

Široki - Željezničar 3:3 (Marušić 14', Ćosić 73', 82' / Dacić 20', Mujarić 39', Hasanović 48')

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Široki: Sliković, Dadić, Tomičić, Anić, Marušić, Dumančić, Markota, Pušić, Bešlić, Ćosić, Bilać.

Željezničar: Kršić, Zilić, Nuhanović, Osmanović, Hasanović, Demirović, Dacić, Kovačević, Mujarić, Bojanić, Dubačkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi