Željo ostao bez vođe omladinskog pogona

Dogan i Željo se rastali

Željo ostao bez vođe omladinskog pogona

Edmir Škorić

Mensur Dogan, prvi čovjek omladinskog pogona Željezničara, raskinuo je saradnju sa klubom iz Zvorničke 27.

Nekoliko mjeseci se spekulisalo o odlasku Dogana iz Željezničara, a jučer je i službeno došlo do razlaza po mnogima najzaslužnijeg čovjeka za eksploziju Željinog omladinskog pogona i premijerligaša s Grbavice.

Tako je najuspješniji segment kluba ostao bez vođe, a službeno iz Željezničara nisu obavijestili javnost zbog čega se odlučuju na ovu promjenu, obzirom da je proteklih nekoliko godina u prvom timu Želje zaigrao veći broj omladinaca.

Mnogi od tih omladinaca danas sačinjavaju okosnicu trofejnog kluba iz Doline ćupova i omladinski pogon je nešto na šta Željo može da bude najponosniji.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.