Željo otputovao na pripreme bez Memije

Plavi u Antaliji

Željo otputovao na pripreme bez Memije

Ekipa Željezničara je danas otputovala u Tursku gdje će obaviti drugi dio priprema za proljetni dio sezone.

Nakon što su se Plavi u prvom dijelu priprema pripremali u Međugorju, te nekoliko dana u Sarajevu, došao je red na drugi dio priprema koje će trajati do 12. februara. Ekspedicija Plavih sa Grbavice će za Antaliju poletjeti u 16 sati, a prvi trening u ovom turskom gradu će biti održan sutra ujutro.

Put Antalije su krenula 22 fudbalera, a zanimljivo je da među njima nema Kerima Memije, koji je navodno pred transferom u inostranstvo.

Mjesto u avionu će zauzeti sljedeći igrači: Vedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Adnan Bobić – Siniša Stevanović, Srđan Stanić, Jadranko Bogičević, Mateo Boccaccini, Kemal Osmanković, Danijel Stojanović – Dino Hasanović, Darko Marković, Jovan Blagojević, Uglješa Radinović, Samir Bekrić, Zajko Zeba, Denis Žerić, Miroslav Stevanović, Goran Zakarić, Ivan Crnov – Ivan Lendrić, Stevo Nikolić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar će u Antaliji odigrati i tri pripremne utakmice. Prva se igra 2. februara sa ekipom Krylja Sovetov, druga 6. februara protiv Amkar Perma, a treća sa Astanom 11. februara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi