Željo otputovao u Međugorje, Plavi žele dobar rezultat

Krenuli put Hercegovine

Željo otputovao u Međugorje, Plavi žele dobar rezultat

Fudbaleri Željezničara otputovali su u Međugorje gdje će trenirati do nedjelje kada u okviru 17. kola BH Telecom Premijer lige gostuju na Pecari.

Plavi su u punom sastavu krenuli put Hercegovine, a šef stručnog štaba Milomir Odović neće moći računati na usluge najboljeg strijelca Premijer lige Riada Bajića, koji odrađuje suspenziju zbog tri žuta kartona.

Trener kluba sa Grbavice se nada da će raniji odlazak u Međugorje njegovim fudbaleri donijeti potreban mir kako bi u što boljoj atmosferi dočekali derbi 17. kola i gostovanje na Pecari.

Boravak u sportskom centru Circle, gdje su se Plavi pripremali i za nastavak sezone, igračima Želje pružit će nešto bolje uslove za treniranje, odnosno terene koji su u boljem stanju nego oni na kojima treniraju plavi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je sa 3:0 u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva slavio protiv Olimpica.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije