Željo prodao 500 desetogodišnjih ulaznica, ali tu nije kraj

Ukupno će se prodati 919 ulaznica za istok

Željo prodao 500 desetogodišnjih ulaznica, ali tu nije kraj

Edmir Škorić

Prvi plan Fudbalski klub Željezničar je ostvario, pošto je prodano svih 500 desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu.

Na sreću svih navijača Željezničara, lijepa priča na Grbavici se bliži kraju i trebala bi imati sretan kraj, baš onakav kakavog priželjkuju svi oni odani plavoj boji.

Klub je prodao 500 desetogodišnjih ulaznica, mada je bilo skeptika, onih koji su govorili da je to u ovom trenutku nemoguće. Prije nego li su se i bageri pojavili na stadionu, kupljeno je oko 100 ulaznica, a onda je krenula prava euforija.

Nakon što je 500 desetogodišnjih ulaznica kupljeno, rezervisano je još oko 200 desetogodišnjih ulaznica, a tu se očito ne planira stati. Kako ne bi ni oni zainteresovani ostali uskraćeni za ulaznicu, klub je odlučio da se može kupiti dodatnih 219 ulaznica, pa bi to došlo do brojke od 919 desetogodišnjih ulaznica, što je kompletan sektor C na istočnoj tribini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svakog navijača sa desetogodišnjom ulaznicom, na istočnoj tribini čeka rezervisano mjesto sa imenom i prezimenom u narednih 10 godina, a ulaznica vrijedi za sve prijateljske, prvenstvene, kup i evropske utakmice te učešće u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada Opel Adam „Željo Edition“.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi