Željo - Sarajevo na Moja TV, četiri utakmice u prenosima

Četiri utakmice u prenosima

Željo - Sarajevo na Moja TV, četiri utakmice u prenosima

M. Šljivak

Četvrto kolo Lige za prvaka u prvenstvu Bosne i Hercegovine donosi duel vječitih rivala Željezničara i Sarajeva na Grbavici.

Sigurno je da će duel sarajevskih timova na stadion privući veliki broj navijača, a oni koji nisu u mogućnosti doći na stadion Grbavica, ovaj meč će moći gledati putem Moja TV platforme.

Pored ove utakmice, još tri meča 4. kola doigravanja biće u direktim TV prenosima.

Kamere Arena Sport kanala biće u subotu od 16 sati Pod Bijelim brijegom, gdje će Zrinjski ugostiti Radnik, a dva sata kasnije će prenositi meč s Pecare između Širokog i Metalleghea.

BHT će u subotu od 16 i 30 prenositi meč između Krupe i Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

termin meč prenos
Subota, 16:00 Zrinjski - Radnik Arena Sport
Subota, 16:30 Krupa - Sloboda BHT
Subota, 18:00 Široki - Metalleghe Arena Sport
Subota, 19:30 Željezničar - Sarajevo Moja TV

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi