Željo savladao Goražde i osvojio treće mjesto na Hasetovom memorijalu

Finale od 18 sati

Željo savladao Goražde i osvojio treće mjesto na Hasetovom memorijalu

S. Mlaćo

Na 27.Memorijalnom malonogometnom turniru Asim Ferhatović-Hase FK Željezničar je savladao FK Goražde 5:4 u susretu za treće mjesto.

Hamza Gasal je doveo Plave u vodstvo, da bi nakon autogola Goraždani stigli do izjednačenja.

Gosti na tome nisu stali, pa sjajni Dženis Huseinspahić pogađa za potpuni preokret. Ipak, novo izjednačenje donosi Sedad Subašić, velika nada tima sa Grbavice.

Željo je kasnije zaigrao bolje, te Duraković i Aljić pogađa za 4:2. Nisu ni gosti stali, pa golovima Omeragića i Huseinspahića dolaze do 4:4.

Konačnih 5:4 postavio je Karalić i donio Željezničaru trofej za treće mjesto na ovogodišnjem memorijalu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od 18 sati igra se veliko finale u kojem će snage odmjeriti FK Olimpik i FK Velež.

Susret se igraju u maloj dvorani Skenderije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi