Željo stigao na Kupres, Petrović odmah zadao žestok tempo

Sutra prijateljska utakmica

Željo stigao na Kupres, Petrović odmah zadao žestok tempo

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara jutros su iz Sarajeva stigli na Kupres gdje će boraviti naredna četiri dana kako bi se što bolje spremili za nastavak sezone u BH Telecom Premijer ligi naše zemlje.

U ekspediciji Plavih nalaze se 23 igrača i 3 golmana, a šef stručnog štaba Slavko Petrović zadao je žestok tempo. Tim sa Grbavice će, uključujući današnja dva, na Kupresu obaviti ukupno sedam treninga, a sutra je planirana i prijateljska utakmica protiv Viteza.

Stručni štab Željezničara raduje što na raspolaganju ima sve igrače, ali i to što vlada veoma pozitivna atmosfera koja će se nadaju se u redovima Plavih biti dovoljna za početka pozitivne serije u narednim duelima Premijer lige.

Povratak u Sarajevo zakazan je za ponedjeljak navečer nakon treninga, a zatim će se ekipa u Sarajevu spremati za duel osmog kola protiv jednog od najvećeg iznenađenja dosadašnjeg dijela našeg prvenstva ekipe Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog obaveza sa ekipom na Kupres nije doputovao kondicioni trener Almir Seferović, a prvi pomoćnik temperamentnom Slavku Petroviću za sada je tim menadžer Haris Alihodžić. 

Da li će do susreta sa Krupom Željo dodatno ojačati stručni štab ostaje da vidimo. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi