Upravni odbor Željezničara ostao bez dvojice članova

Saznaje SportSport.ba

Upravni odbor Željezničara ostao bez dvojice članova

Edmir Škorić

Kasim Imširović i Mustafa Duraković odstupili su iz Upravnog odbora Fudbalskog kluba Željezničar, saznaje SportSport.ba.

Prema saznanjima portala SportSport.ba, Imširović i Duraković odlučili su da se povuku iz članstva u Upravnom odboru najtrofejnijeg bh. kluba.

Tragom naših informacija kontaktirali smo Imširovića i Durakovića koji nisu bili pretjerano raspoloženi za razgovor.

"Istina je da više nisam član UO FK Željezničar, a ostavku sam podnio iz zdravstvenih razloga", kazao nam je Imširović.

Kontaktirali smo i Mustafu Durakovića, koji nije bio posebno raspoložen za razgovor, a po glasu se moglo primijetiti da 'nešto nije u redu'.

"Ne bih sada govorio o tome, možete kontaktirati klub ili osobu koja je zadužena za odnose s javnošću".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, oni su za članove Upravnog odbora izabrani u januaru ove godine na Skupštini kluba, a u Upravnom odboru bili su i u ranijem sazivu. Vijest o njihovom napuštanju UO potvrdili su nam i iz press službe najtrofejnijeg bh. kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi