Željo u Međugorju do susreta sa Zrinjskim

Plavi sa Grbavice pred teškim ispitom

Željo u Međugorju do susreta sa Zrinjskim

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara sutra će u 10 sati krenuti put Međugorja gdje će i dočekati subotnji susret sa liderom Zrinjskim.

 Plavi sa puno optimizma nakon pobjede u Vitezu (2:0), putuju u Hercegovinu, a u Međugorju je sutra planiran i jedan trening.

 Šef stručnog štaba tima sa Grbavice Slavko Petrović u ovom susretu neće moći računati samo na kartonirane Aleksandra Kosorića i Sinišu Stevanovića, a prema posljednjim treninzima i uigravanjima na njihove pozicije će Matteo Boccaccini i Srđan Stanić.

U prvom duelu ova dva tima Zrinjski je slavio na Grbavici sa 1:0, a strijelac jedinog pogotka je bio Nemanja Bilbija. Meč 17. kola BH Telecom Premijer lige Pod Bijelim brijegom igra se u subotu sa početkom u 14 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi