Željo ubjedljiv protiv Rudara, dva pogotka Zajmovića
FOTO: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Prijateljski meč na pomoćnom terenu stadiona Grbvica

Željo ubjedljiv protiv Rudara, dva pogotka Zajmovića

S. Mlaćo

U trening-utakmici na pomoćnom terenu stadiona Grbavica danas su snage odmjerili FK Željezničara i FK Rudar Kakanj, član Prve lige Federacije BiH.

Admir Adžem je pružio priliku igračima od kojih većina nije imala minutažu u prvom kolu drugog dijela sezone protiv Krupe (4:2), a oni su to opravdali na najbolji mogući način, te slavili pobjedu rezultatom 4:0.

Željo je poveo već u prvoj minuti. Hadžić je bio asistent, a Mujagić glavom pogodio mrežu Jovanovića.

Plavi su nastavili u istom tempu, pa su se do kraja prvog poluvremena u listu strijelaca upisali Modić udarcem sa 20-tak metara i Zajmović koji je sve odradio sam i snažnim udarcem pogodio mrežu gostiju.

U drugom poluvremenu treneri su pružili priliku svim igračima, a u 70. minuti Zajmović postiže svoj drugi pogodak za 4:0.

Pet minuta prije kraja danas sjajni Zajmović mogao je postići hat-trick, ali njegov udarac zaustavila je stativa. Ostalo je 4:0.

Trening utakmica, pomoćni teren stadion Grbavica:

FK Željezničar - FK Rudar Kakanj 4:0 (3:0)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar: Čeman, Osmanković, Čubara, Hadžić, Projić, Šabanadžović, Modić, Zajmović, Dacić, Crnov, Mujagić. Još su igrali: Nuhanović, A.Šehić, E.Šehić, Velić, Hasanović.

FK Rudar Kakanj: Jovanović, Sarvan, Čaluk, Musić, Goralija, Topalović, Baručija, Čehajić, Nejmarlija, Fočo, Kobilica.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi